• Al 30 jaar totaalinstallateur
  • Expert op het gebied van klimaatoplossingen
  • Maatwerk voor particulier en zakelijk
  • Al 30 jaar totaalinstallateur
  • Expert op het gebied van klimaatoplossingen
  • Maatwerk voor particulier en zakelijk

SAMEN MAKEN WIJ DE TOEKOMST

Toekomstbestendigheid, kwaliteit, zorgeloosheid en duurzaamheid zijn onze kenmerken. Ook voelen wij ons als mens verantwoordelijk voor mens, milieu en maatschappij.

Kernwaarden Air Group

Eigen monteurs- en servicedienst: Onze monteurs beschikken allemaal over alle benodigde certificaten, zo kunnen we deskundig en veilig werken garanderen.

Persoonlijk, betrokken en ambitieus: We zijn pas tevreden als u dit ook bent.

Betrouwbaar: We doen het graag in een keer goed. Daarom leveren en installeren we alleen producten waar wij achter staan.

Oplossingsgericht: Wij denken graag met u mee. Samen kijken we naar wat haalbaar is en past binnen uw wensen.

Medewerkers: Onze medewerkers/monteurs worden continu bijgeschoold. Hiermee hebben ze de meest actuele kennis en certificeringen. Zo is elke monteur VCA en F-gassen gecertificeerd.

Communicatie: Eén aanspreekpunt. Doordat u met een vast contactpersoon te maken heeft, is onze communicatie duidelijk, helder, passend en respectvol!

Certificering

Air Group hecht veel waarde aan de veiligheid en gezondheid van de medewerkers en aan de professionaliteit van de organisatie. Deze wordt gewaarborgd met onder andere een F-gassen-certificering en het VCA* certificaat. Zo zijn de technische installaties veilig en betrouwbaar en zijn het vakmanschap en de veiligheid van onze medewerkers aantoonbaar voor onze opdrachtgevers.

Air Group werkt voortdurend aan het op peil houden van het kwaliteit- en veiligheidssysteem.

Onze werkwijze

Bent u op zoek naar een passende maar ook energiezuinig oplossing? Bij Air Group bent u aan het juiste adres. Wij bieden een range aan oplossingen op het gebied van binnenklimaat, zoals warmtepompen en airconditioning en ventilatiesystemen. Wij werken zowel voor particulieren als bedrijven in allerlei branches.

U heeft vertrouwen in de aangeboden Air Group oplossing en wij gaan samen met u het traject in. Wat kunt u van ons verwachten?

  • Aanvraag en contact
  • Advies
  • Uitvoering en oplevering
  • Service en onderhoud
Stap 1 van 4

Stap 1: Aanvraag en contact

Nadat u het formulier op deze website heeft ingevuld neemt onze adviseur contact met u op. Telefonisch zullen we door middel van een aantal vragen inventariseren wat uw wensen zijn en waar u naar op zoekt bent. Uiteraard is er in dit gesprek ook de gelegenheid om uw eigen vragen stellen.

Stap 2 van 4

Stap 2:

Na het telefonisch contact kunnen we bij interesse in een van onze oplossingen, bij u thuis afspreken. Een goed advies begint immers met een goed persoonlijk gesprek. Onze adviseur komt bij u langs. We luisteren naar uw behoeften en wensen en bekijken samen met u wat de mogelijkheden zijn en of dit technisch haalbaar is. We zijn open en eerlijk, als er andere mogelijkheden zijn die ervoor zorgen dat het systeem beter werkt dan geven we het aan. Na dit gesprek ontvangt u van ons een voorstel op maat.

Stap 3 van 4

Stap 3: Uitvoering en oplevering

Wanneer u ons voorstel heeft geaccepteerd, starten we de voorbereiding die nodig om het project uit te voeren. Doordat we goed contact houden met u en met onze monteurs doen we ons best om de installatie zonder problemen te laten verlopen, waarna u kunt genieten van uw duurzame installatie.

Stap 4 van 4

Stap 4: Service en onderhoud

Onze service gaat verder na de installatie. Met een onderhoudscontract blijven we als bedrijf nauw betrokken bij onze klanten. We houden voor u een logboek bij waarin alles wordt geregistreerd. Zo kunnen onze monteurs uw systeem blijven monitoren. Heeft u een storing? We zullen er alles aan doen om dit voor u op te lossen!

Vacatures