• Al 30 jaar totaalinstallateur
  • Expert op het gebied van klimaatoplossingen
  • Maatwerk voor particulier en zakelijk
  • Al 30 jaar totaalinstallateur
  • Expert op het gebied van klimaatoplossingen
  • Maatwerk voor particulier en zakelijk
Zekerheid voor alles met een onderhoudscontract

Onderhoudscontract

Een installatie (bijvoorbeeld airconditioning, afzuigsysteem, verwarming, luchtgordijn etc.) die wordt gebruikt heeft periodiek onderhoud nodig om optimaal te kunnen blijven functioneren. Air Group maakt het u gemakkelijk met aantrekkelijke onderhoudscontracten voor alle typen geleverde installaties. Zo’n contract biedt u veel voordelen. Bijvoorbeeld het verlengen van de normale garantietermijn en de zekerheid van een probleemloze werking. Ook de levensduur van de installatie is bij goed onderhoud langer. En mét contract weet u ook dat u eerder wordt geholpen als er toch onverwacht een storing aan de installatie is. Ook als u elders uw installatie heeft gekocht, kunt u bij Air Group rekenen op een onderhoudscontract op maat, op basis van een gedetailleerde eerste inspectie.

Service overeenkomsten

Showroom

Zien en horen is geloven.

Wij verwelkomen u daarom graag als gast in onze Showroom.

In de Showroom van Air Group zijn de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van onder andere airconditioning en warmtepompen waar te nemen.

Wij vinden het prettig als u vooraf een afspraak maakt zodat één van onze vertegenwoordigers aanwezig is. U wordt dan onder het genot van een kopje koffie of iets anders lekkers te woord gestaan en krijgt advies van een deskundig persoon.

Bel nu voor een afspraak 076 542 97 03 of vul het contactformulier in!

Storing

Het spijt ons te horen dat een van onze producten een storing of defect heeft. Het kan altijd voorkomen dat een toestel defect raakt, bijvoorbeeld door een vervuild filter of een onderdeel dat kapot is. We helpen u natuurlijk zo snel mogelijk verder.

Voor storingen zijn wij bereikbaar op telefoonnummer 076 – 542 97 03 of vul het contactformulier in.

Adres*
Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u vragen over Air Group of onze producten en diensten?

Selecteer hieronder een onderwerp om antwoorden op uw vragen te vinden. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

 

Algemeen

Onze producten zijn maatwerk. Wij willen namelijk dat het product uw probleem oplost. Daarom gaan we graag eerst telefonisch of op locatie met u in gesprek om te bespreken waar het probleem zich bevindt, wat de inhoud van de ruimte is en welk filterpakket daar het beste bij past.

Door onze jarenlange ervaring hebben wij namelijk veel kennis van vele branches en de daarbij behorende problemen. Dit nemen wij mee om ook direct problemen op te lossen die wellicht minder zichtbaar zijn. Hierdoor krijgt u het beste product wat uw probleem oplost én voor de beste prijs!

Verandert er iets in de gegevens van uw bedrijf? Bijv. een ander (mail)adres, contactpersoon of dergelijke? Geef dit dan zo snel mogelijk aan ons door via ons contactformulier onder aan deze pagina. Dit kan namelijk gevolgen hebben voor onze dienstverlening.

Storingen, service en onderhoud

De frequentie van de onderhoudsbeurten hangt af van de vervuilingsgraad in de betreffende ruimte. Bespreek met uw adviseur wat van toepassing is op uw situatie. Door onze jarenlange ervaring kunnen we een goede inschatting maken op basis van het gemiddelde in de branche. Mocht dit onverhoopt toch te vaak of te weinig onderhoud zijn, neem dan contact met ons op om het service-interval te wijzigen.

Over onze producten

De levertijd is afhankelijk van de complexiteit van de bestelling en varieert dus sterk. Vraag uw adviseur naar een indicatie. Zodra wij de producten klaar hebben voor installatie zijn maken we een afspraak met u.

Wij hebben voor de vragen over airconditioning een aparte pagina gemaakt. Hier vindt u de meest gestelde vragen over airconditioning. Zit uw vraag hier niet bij? Neem contact met ons op via contact

Airconditioning: veelgestelde vragen

 

Wij hebben voor de vragen over warmtepompen een aparte pagina gemaakt. Hier vindt u de meest gestelde vragen over warmtepompen. Zit uw vraag hier niet bij? Neem contact met ons op via contact 

 

Warmtepompen: veelgestelde vragen

Wij hebben voor de vragen over zonnepanelen een aparte pagina gemaakt. Hier vindt u de meest gestelde vragen over zonnepanelen. Zit uw vraag hier niet bij? Neem contact met ons op via contact 

Zonnepanelen: veelgestelde vragen .

Wij hebben voor de vragen over airconditioning een aparte pagina gemaakt. Hier vindt u de meest gestelde vragen over airconditioning. Zit uw vraag hier niet bij? Neem contact met ons op via contact

Laadpalen: veelgestelde vragen

Neem contact met ons op.

Adres*
Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u nog vragen? Wij helpen u graag!