• Al 30 jaar totaalinstallateur
  • Expert op het gebied van klimaatoplossingen
  • Maatwerk voor particulier en zakelijk
  • Al 30 jaar totaalinstallateur
  • Expert op het gebied van klimaatoplossingen
  • Maatwerk voor particulier en zakelijk

Servicecontracten

Service overeenkomst met garantieplan

Het garantieplan houdt in dat uw fabrieksgarantie voor een nieuw geleverde installatie wordt verlangd van 1 naar 5 jaar bij het afsluiten van een onderhoudscontract!

Het onderhoudscontract garandeert u een geprogrammeerd bezoeksysteem. De bezoeken zullen in over in de periode van september tot mei  van elk jaar worden uitgevoerd zodat uw installatie altijd voor 100% in topvorm is. Uw fabrieksgarantie op de installatie is dan 5 jaar waarbij de onderdelen die vervangen moeten worden niet berekend worden. In het 2e en 5e jaar worden bij storingen de monteursuren wel berekend.

All-in contract met garantieplan

Een uitgebreidere versie is een all-in onderhoudscontract. Dit is een garantieplan waarin u geheel ontzorgd wordt. Er worden dan bij tussentijdse storingen géén voorrijdkosten en arbeidsloon berekend en kunt u 24 uur per dag gebruik maken van onze storingsdienst.

Contract op maat met garantieplan

Wij luisteren graag naar uw wensen en behoeften ten aanzien van het onderhoud van uw installaties. Daarin zullen we u ook adviseren Op basis van uw wensen en ons advies ten aanzien van het preventieve, correctieve en/of eventueel curatief onderhoud maken we een contract op maat voor u. Hierin nemen we de gezamenlijke afspraken op.

Service aan niet door ons geleverde en gemonteerde systemen

Wij kunnen ook een servicecontract opmaken voor systemen die niet door ons geleverd en gemonteerd zijn. In dit geval wordt de installatie eerst op basis van nacalculatie geïnspecteerd en in orde gemaakt, voor zover er geen gebreken zijn. Indien er gebreken zijn, wordt eerst met u overlegd wat er nodig is en wat de kosten ervan zijn. De installatie wordt zo nodig voorzien van een kenplaat (verplicht) en een logboek. Zo kunt u bij een controle van ‘wet milieubeheer’ aantonen dat onderhoud en controle door een erkende installateur en volgens de normen is uitgevoerd. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.