• Al 30 jaar totaalinstallateur
  • Expert op het gebied van klimaatoplossingen
  • Maatwerk voor particulier en zakelijk
  • Al 30 jaar totaalinstallateur
  • Expert op het gebied van klimaatoplossingen
  • Maatwerk voor particulier en zakelijk

Verschil single split en multi split airconditioning

Single split airconditioning

Een single split airconditioning koelt of verwarmt slechts één ruimte in huis. Het bestaat uit een buiten- en een binnenunit. Deze soort airconditioning is dus uitermate geschikt wanneer u alleen een ruimte wilt koelen of verwarmen. Het grote voordeel is dat een single split airconditioning eenvoudiger te installeren is. Dit heeft ook effect op de prijs; een single split airconditioning is een lagere investering dan een mutli split airconditioning.

Multi split airconditioning

De multi split airconditioning bestaat uit één buitenunit zo kunt u meerdere ruimtes koelen of verwarmen. Een multi split airconditioning systeem kan met 2 tot 6 binnen units gecombineerd worden. Dit maakt een multi split airconditioning systeem duurder in aanschaf, maar hiermee kan wel de hele woning gekoeld of verwarmd worden.

 

Zoveel mensen, zoveel wensen

Verwarmen door middel van airconditioning bespaart u veel gas of stadsverwarming, dus dat betekent een lagere energierekening. Nog een stap duurzamer en voordeliger is het als u de benodigde elektriciteit opwekt met behulp van zonnepanelen. Dit is de voordeligste manier van verwarmen. Van adviseren tot installeren, bij Air Group gaan we professioneel te werk en leveren we kwaliteit!

U kunt verschillende soorten airconditioning laten installeren. Het is daarom van belang om u goed in te lezen en u te laten adviseren over welke soort airconditioning precies bij uw behoeften past. Bij Air Group kunt u terecht voor verschillende gerenommeerde merken airconditioning. Onderstaand vindt u meer informatie over deze gerenommeerde merken.

 

Assortiment Airconditioning

Airconditioning: veelgestelde vragen

Wilt u meer weten over airconditioning? Onze adviseurs helpen u graag op weg door een antwoord te geven op de veelgestelde vragen uit de praktijk. Staat uw vraag hier niet bij? Vul dan het formulier in zodat een van onze adviseurs persoonlijk contact met u kan opnemen.

 

Airconditioning: veelgestelde vragen

Wat u nog meer moet weten over airconditioning

Ik heb een vraag over:*
Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op voor meer informatie of een offerte.